Venäjä-yhteistyö

Venäjä on vakiinnuttanut asemansa Suomen kolmanneksi suurimpana kauppakumppanina. Keskuskauppakamari yhdessä kauppakamarien kanssa tukee suomalaisia yrityksiä menestymään Venäjällä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari (SVVK)

Suomalais-venäläinen kauppakamari (SVKK) on Venäjän-kaupan asiantuntijaorganisaatio, joka yhdistää suomalaisen osaamisen ja mahdollisuuksien Venäjän. SVKK:n yli 20 Venäjän-kaupan asiantuntijaa palvelevat yli 660 suomalaista ja venäläistä jäsenyritystä sekä auttavat kaikkia Venäjän-kaupasta kiinnostuneita. SVKK antaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa Venäjän kaupasta ja liiketoimintaympäristöstä. Keskuskauppakamari tekee Venäjä-asioissa SVKK:n kanssa yhteistyötä Business Team for Russia -verkostossa yhdessä Elinkeinoelämän keskusliiton, East Office of Finnish Industriesin ja Suomen Yrittäjien kanssa. Voit lukea lisää Business Team for Russia -verkostosta tästä.

Venäjän federaation kauppa- ja teollisuuskamari

Venäjän federaation kauppa- ja teollisuuskamari sekä Venäjän alueelliset kauppa- ja teollisuuskamarit toimivat kauppa-, tulli- ja liikenneasioissa sekä pyrkivät edistämään venäläisten yritysten kansainvälistymistä. Keskuskauppakamari ja kauppakamarit tekevät eri tavoin yhteistyötä venäläisten kauppakamarien kanssa järjestämällä yritystapaamisia sekä auttamalla käytännön ongelmissa koskien tullausta ja ulkomaankaupan asiakirjoja kuten alkuperätodistuksia ja ATA carnet’eita.

Vastaava asiantuntija

Hatanpää Anne

Anne Hatanpää

Yhteyspäällikkö

+358 50 320 9539