Suuri vientipäivä 2025

Ajankohta ja paikka

Alkaa
30.1.2025
Päättyy
30.1.2025
Tapahtumapaikka
Scandic Grand Central + livestream
Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Very Early Bird - Vientipäivä 2025
295,00 €
Livestream - Vientipäivä 2025
415,00 €

Keskuskauppakamarin ja ICC Suomen Suuressa vientipäivässä pureudumme geopoliittiseen tilanteeseen ja kehitykseen ja jaamme ajankohtaista tietoa. Rohkaisemme yrityksiä tarttumaan avautuviin mahdollisuuksiin ja löytämään ratkaisuja, esittelemme menestystarinoita ja kannustamme yrityksiä kansainvälisille ja eurooppalaisille markkinoille. 

Tilaisuus on suunnattu kansainvälisillä markkinoilla toimivien tai sinne pyrkivien yritysten johdolle, asiantuntijoille ja tekijöille, päättäjille sekä kaikille kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneille.

HYÖDYNNÄ VERY EARLY BIRD -ETU

Tarjoamme 30.9.2024 asti osallistumisen paikan päälle Very Early Bird -hintaan 295 € + alv. 24%.

(Normaalihinta kauppakamarin ja kansainvälisen kauppakamarin ICC Suomen jäsenyrityksien edustajille 560 € + alv. 24 % ja muille 665 € + alv. 24%)

Tarjoamme päivään myös erikokoisia osallistumispaketteja. Pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi.

Kiinnostaako osallistuminen myös Suureen ilmasto- ja energiapäivään 12.2.2025?
Pyydä tarjous kahden tapahtuman yhteishinnasta: anne.pakkanen@chamber.fi

 

KUMPPANIKSI TAPAHTUMAAN

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Vientipäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.

Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

JÄRJESTÄJÄT

k3_valkopohjainen.jpg (46 KB) icc_finland-2022_black_rgb_72dpi.png (15 KB)

 

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Kategoriat:Tapahtuma-Kansainvälisyys, Tapahtuma-Suuretpäivät