Vuoden vastuullisuusteko

Osallistu Vuoden vastuullisuusteko -kilpailuun!

Palkitsemme vastuullisuustyössä menestyneen yrityksen Vuoden vastuullisuusteko -kilpailussa. Kilpailun tarkoituksena on lisätä tietoisuutta yritysten tekemästä vastuullisuustyöstä ja nostaa esille niin pieniä kuin suuriakin vaikuttavia vastuullisuustekoja. Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan Suuressa Yritysvastuupäivässä 4.11.2021.

Vuoden vastuullisuusteko 2021 -palkinnon tunnus

Vuoden vastuullisuusteko -kilpailuun osallistutaan Planet Company -palvelun kautta

Kilpailun yhteistyökumppanina toimii Planet Company. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan kilpailuun Planet Company -palvelun avulla jakamalla kilpailuun osallistuvan teon verkkoalustalla. Kaikki verkkoalustalle 8.10.2021 mennessä jaetut teot ovat automaattisesti mukana Vuoden Vastuullisuusteko -kilpailussa.

Vastuullisuustekojen jakaminen Planet Companyn alustalle on veloituksetonta. Vastuullisuustekoihin voi myös tutustua Planet Company -verkkopalvelussa.

Näin ilmoitat teon Vuoden vastuullisuusteko -kilpailuun:

  1. Luo ilmainen Planet Company -tili ja -profiili organisaatiollenne osoitteessa: https://planetcompany.com/sign-up/
  2. Jaa teko kirjautumalla PlanetCompany.com -verkkoalustalle omilla tunnuksillasi, ja klikkaa yläpalkista ”Create new Act”. Voit jakaa teon suomeksi tai englanniksi.

Huomaa, että jaettu teko ei mene automaattisesti julkiseksi alustalla, vaan se menee ensin The Planet Companyn asiantuntijatiimin esitarkastettavaksi sisällön osalta. Mikäli jaettu teko vaatii tarkennuksia kuvauksen tai esimerkiksi mittaritiedon osalta, teihin ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse 2–3 päivän sisällä. Kun teon kuvaus on riittävä, teko siirtyy The Planet Companyn asiantuntijaverkoston hyväksyttäväksi. Kun teko on hyväksytty, eli todettu kestävän kehityksen vaikutuksiltaan positiiviseksi, teko julkaistaan alustalla ja se on automaattisesti mukana Vuoden vastuullisuusteko -kilpailussa.

Kilpailun finalistit valitsee Keskuskauppakamarin riippumaton vastuullisuuslautakunta

Vaikuttavimpien tekojen esiseulonnan jälkeen Keskuskauppakamarin riippumaton vastuullisuuslautakunta valitsee Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun finaaliin kolme vaikuttavimmaksi valitsemaansa vastuullisuustekoa. Kilpailun tavoitteena on löytää vastuullisuustekoja, jotka ovat esimerkillisiä ja osoittavat ennakkoluulotonta ajattelua ja vahvaa tahtoa ratkaisuihin. Tarkoitus ei ole verratta eri yritysten vastuullisuutta tai asettaa yrityksiä paremmuusjärjestykseen, vaan innostaa yrityksiä jakamaan vastuullisia toimintatapoja keskenään.

Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä

Kolmen Vuoden Vastuullisuusteko -finalistin keskuudesta voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Finalistit esitellään ja äänestys alkaa tällä sivulla maanantaina 1.11.2021 klo 9 ja äänestysaika päättyy torstaina 4.11.2021 klo 15. Vuoden vastuullisuusteko -palkinto luovutetaan 4.11.2021 Keskuskauppakamarin järjestämässä Suuressa Yritysvastuupäivässä.

Keskuskauppakamarin Suuri Yritysvastuupäivä on vuosittainen ajankohtaisfoorumi, jossa käsitellään vastuullisuuden merkitystä yritystoiminnassa. Clarion Hotel Helsingissä iltapäivällä 4.11.2021 järjestettävä tapahtuma on suunnattu yritysjohdolle, päättäjille, vastuullisuusjohtajille, vastuullisuusasiantuntijoille, yritysten ja organisaatioiden vastuullisuusasioista kiinnostuneille sekä brändi- ja viestintävastaaville. Lisätietoja Suuresta Yritysvastuupäivästä täällä.

Antti Turunen

VASTUULLISUUSASIANTUNTIJA

+358 41 517 9707