Yritysjohdon strategia- ja muutosjohtamisen ohjelma

Yritysjohdon strategia- ja muutosjohtamisen ohjelmassa kuulet kotimaisen yritysmaailman huippujohtajien kokemuksia strategia- ja muutosjohtamisesta.

Yritysjohdon strategia- ja muutosjohtamisen ohjelma

Toimiva strategia kantaa muutoksen läpi

Keskuskauppakamarin ensimmäistä kertaa järjestettävässä Yritysjohdon strategia- ja muutosjohtamisen ohjelmassa kuullaan elinkeinoelämän huippuasiantuntijoiden kokemuksia ja käytännön esimerkkejä strategia- ja muutosjohtamisesta, sekä käydään vertaisryhmäkeskusteluja. Ohjelman aikana osallistujat pääsevät kirkastamaan oman organisaationsa strategiatyötä ja viemään ohjelman oppeja käytännön strategiatyöhön.

Strategia- ja muutosjohtamisen ohjelman aikana osallistujat arvioivat oman organisaationsa strategiaprosessia ja kirkastavat toimintamalleja strategian laadinnassa sekä osallistavassa strategia- ja muutosprosessissa. Työssä tukevat koulutusmateriaali, itsenäinen pohdinta ja tehtävät ohjelman moduulien välillä. Lisäksi osallistujat saavat sähköisen lähtökyselyn ja mahdollisuuden yrityskohtaiseen asiantuntijasparraukseen Talentreen asiantuntijan kanssa.

Yritysjohdon strategia- ja muutosjohtamisen ohjelma sisältää kolme moduulia. Suosittelemme ohjelmaan osallistumista paikan päällä Helsingissä. Voimme tarvittaessa avata etäyhteyden. Ohjelman toteutuksessa hyödynnämme digitaalista Howspace-työtilaa, joka tarjoaa sähköiset materiaalit ja keskustelualustan ohjelmaan osallistuville.

Ohjelma on suunnattu yritysten ja organisaatioiden johdolle, johtoryhmiin kuuluville ja hallitusten jäsenille. Ohjelmaan otetaan enintään 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Syksyn ohjelma järjestetään:

Moduuli I: 9.11.2023

Moduuli II: 14.12.2023

Moduuli III: 18.1.2024


Lisätietoja

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770