Ilmoittaudu LKV-kokeeseen

Seuraavat LKV- ja LVV-kokeet järjestetään 21.8.2021. Koe on jatkossa mahdollista suorittaa myös sähköisesti.

Lue tiedote tästä.

Ilmoittaudu LKV-kokeeseen

Ilmoittautuminen elokuun LKV-kokeisiin aukeaa tiistaina 8.6.2021 kello 9.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 28.7.2021 kello 16.15. Elokuussa järjestetään sekä perinteinen paperikoe että sähköisiä koekierroksia. Kaikilla elokuun kokeilla on sama ilmoittautumisaika.

Paperikoe järjestetään lauantaina 21.8.2021 kello 10.00-15.00. Paperisen kokeen osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Kokeen voi suorittaa kolmella paikkakunnalla:

Helsinki (Messukeskus Siipi, Messuaukio 1, 00520 Helsinki)

Tampere (Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, 33230 Tampere)

Oulu (Scandic Oulu Station, Kajaaninkatu 17, 90100 Oulu)

Sähköiset koekierrokset järjestetään Helsingissä 4.8., 5.8., 11.8. ja 12.8. Kokeen suoritusaika on kaikkina päivinä kello 9.00-14.00. Ilmoittaudu kokeeseen alla olevien linkkien kautta. Sähköisten kokeiden osallistujamäärät ovat rajoitetut, ja ilmoittautuminen voi sulkeutua aiemmin kuin 28.7., jos kaikki paikat ovat täynnä. Huomaathan, että voit osallistua vain yhteen kokeeseen per koekierros.

Keskiviikko 4.8. klo 9–14

Torstai 5.8. klo 9–14 

Keskiviikko 11.8. klo 9–14

Torstai 12.8. klo 9–14

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu (240 €). Maksaminen onnistuu useimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Varmistathan, että saat järjestelmämme kautta vahvistusviestin ilmoittautumisesta! Mikäli et saa vahvistusviestiä, on mahdollista, ettei ilmoittautumisesi ole tullut perille.

Koronaviruksen (COVID-19) vaikutus välittäjäkokeisiin 

Keskuskauppakamari seuraa koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita ja suosituksia asiassa. Koetilaisuuteen liittyvistä ohjeistuksista informoidaan näillä sivuilla.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit ilmoittautua kokeeseen manuaalisesti. Tulosta ja täytä ilmoittautumislomake ja lähetä se Keskuskauppakamarille. Liitä mukaan tosite suoritetusta osallistumismaksusta (240 €). Lomakkeen ja kuitin voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kokeet@chamber.fi.

Mahdolliset pyynnöt erityisjärjestelyistä tulee toimittaa Keskuskauppakamariin viimeistään 28.7.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Lautakunta suosittelee, että ilmoittautumiset tehdään hyvissä ajoin ennen määräajan päättymistä. Huomioi, että verkkoyhteyksissä tai pankkisi verkkopalveluissa saattaa esiintyä häiriöitä tai katkoksia, jotka saattavat häiritä ilmoittautumista. Mikäli lähetät ilmoittautumislomakkeesi postitse, huomioi, että postinkulussa saattaa ajoittain esiintyä viivästyksiä. Lautakunta ei ota vastaan myöhässä tulleita ilmoittautumisia.

Ilmoittautuminen kokeeseen on sitova. Ilmoittautuminen/koeosallistuminen on mahdollista siirtää yhden kerran. Kokeen voi siirtää ainoastaan seuraavaan tulevaan koekertaan. Ilmoitus koeosallistumisen siirtämisestä on tehtävä viimeistään viikkoa ennen koepäivää. Tämän jälkeen koeosallistumisen siirtäminen ei ole mahdollista ilman lääkärintodistusta koepäivän osalta.

Mikäli sairastuminen (todistettava lääkärintodistuksella) estää osallistumisen kokeeseen, on koeosallistuminen mahdollista myös perua kokonaan. Tällöin ilmoittautujalta peritään kuitenkin ilmoittautumiseen liittyvät toimistokulut 30 €. Muut maksusuoritukset palautetaan. Sairastapauksissa lautakunta suosittelee ensisijaisesti koeosallistumisen siirtämistä seuraavaan koekertaan.

Lisätietoa

kiinteistö

Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunta

lakimies ERKKO MERI
assistentti TIINA SALMI

09 4242 6200