Kasvua ja vientiä liikenteen digitalisaatiosta

Ajankohta ja paikka

Alkaa
3.3.2021
Päättyy
3.3.2021
Tapahtumapaikka
Verkkotapahtuma
Suomi

Kasvua ja vientiä liikenteen digitalisaatiosta – maksuton verkkotapahtuma 3.3.2021 klo 10.00 – 11.30

 

EU:n aloitteet liikenteen viherryttämiseksi luovat mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille ja startupeille. Keskuskauppakamari ja ITS Finland järjestävät tilaisuuden, jossa keskustelemme miten voimme hyödyntää suomalaista digiosaamista liikenteen murroksessa ja luoda liikennealasta uuden kärjen Suomen vientiteollisuuteen – liity mukaan!

 

Liikenneala on voimakkaassa murroksessa. Yksi murroksen voimista on ilmastonmuutoksen vastainen taistelu ja tarve leikata liikenteen aiheuttamia päästöjä. Meidän on vähennettävä päästöjä, ei lopetettava liikkumista. Digitalisaatio ja automaatio vauhdittavat murrosta ja niiden avulla voidaan kehittää asiakaslähtöisiä palveluita, parantaa liikennejärjestelmän tehokkuutta ja tehostaa logistisia kuljetusketjuja.

Liikenteen digitalisaatio on osa ratkaisua ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Samalla se on myös strategisen kasvun ja viennin toimiala, joka luo työtä Suomeen. Tilaisuudessa keskeisinä keskusteluaiheina ovat millaisia mahdollisuuksia EU:n aloitteet liikenteen viherryttämisestä tarjoavat suomalaisille yrityksille sekä miten voimme hyödyntää suomalaista digiosaamista liikenteen murroksessa ja luoda liikennealasta uuden kärjen Suomen vientiteollisuuteen.

Kiinnostavat alustukset pitävät:
Komission liikennepääosaston (DG MOVE) yksikönpäällikkö Isabelle Vandoorne
Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen
Pysyvän edustajan sijainen Minna Kivimäki, Suomen pysyvä EU-edustusto

 

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan verkkotapahtumaan! Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat